Member of: CLC Vecta Next Level Display Group

9 Tips voor aanschaf van een beurswand

Waar moet u op letten als u een beurswand (presentatiewand) wilt aanschaffen? Met onze tips wordt de aanschaf van uw ideale beurswand een stuk eenvoudiger.

Tips voor de aanschaf van een beurswandTip 1: Bepaal vooraf goed wat u nodig hebt

Het klinkt voor de hand liggend, maar vaak wordt deze stap vergeten: bepaal wat u nodig hebt. Denk aan afmetingen, inrichting, ruimte voor opslag, gewenste uitbreidingsmogelijkheden, etc.

Omschrijf uw wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk. Laat vervolgens op basis van deze informatie een aantal offertes maken. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en ook van de expertise van de verschillende leveranciers. Begrijpen ze echt wat u nodig hebt?

Tip 2: Kies voor kwaliteit

In de meeste gevallen wilt u een beurswand meerdere keren gebruiken. Kwaliteit en duurzaamheid zijn dus erg belangrijk. Er zijn veel goedkope beurswanden op de markt die na één keer al de geest geven, waar de print van vervaagt, of die simpelweg al vrij snel niet meer op te zetten zijn. Investeer in kwaliteit, zodat u uw beurswand lang kunt gebruiken en u uiteindelijk goedkoper uit bent. Informeer ook altijd naar de garantie. Op de duurdere beurswanden krijgt u vaak meerdere jaren (of zelfs levenslange) garantie.

Tip 3: Ga voor gebruiksgemak

Een goede beurswand is makkelijk en snel op te zetten en ook makkelijk te demonteren. Het liefst zonder gereedschap. Vraag eventueel een demonstratie, zodat u zelf kunt ervaren hoe makkelijk en hoe snel de beurswand is op te zetten en weer is te demonteren.

Tip 4: Zorg dat de beurswand in uw auto past

Als u toch een presentatie krijgt van uw leverancier, let dan ook goed op het formaat en het gewicht van de ingepakte beurswand. Past deze makkelijk in uw auto, of ander vervoersmiddel dat u gaat gebruiken om de beurswand te vervoeren? Kortom, kijk of de ingepakte beurswand makkelijk is te vervoeren.

Vervoer beurswand

Tip 5: Val op met een oogverblindend ontwerp

Bij een goede beurswand hoort natuurlijk een geweldig design, afgestemd op uw doelstelling en uw doelgroep. Een goede leverancier kan dit voor u verzorgen, of u hierbij begeleiden. Als u zelf het design aanlevert, zal de leverancier de juiste specificaties moeten communiceren en erop moeten toezien dat die op de juiste manier worden verwerkt. Informeer naar de mogelijkheden en de kennis van de leverancier.

Ontwerp beurswand

Tip 6: Informeer of het design aanpasbaar is

Informeer ook of u het design in de toekomst makkelijk kunt aanpassen. In de loop van de tijd verandert misschien uw logo, of de boodschap die u wilt uitdragen. Het scheelt dan veel kosten als uw beurswand aan te passen is.

Tip 7: Kijk ook naar de uitbreidingsmogelijkheden

Een goede beurswand gaat jaren mee. De kans is dan ook groot dat u uw beurswand wilt uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan accessoires zoals verlichting, of aan een monitor in de wand, of zelfs de wand zelf. Als uw beurswand deze uitbreidingsmogelijkheden niet biedt, voldoet deze al snel niet meer. Dat zou zonde zijn!

Tip 8: Denk aan het milieu

Beurswanden kunnen van veel verschillende materialen worden gemaakt. Als u het milieu belangrijk vindt, informeer dan naar systemen die duurzaam zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gebruikte inkt voor de print, of het laminaat van de vloer. Er zijn beurswanden die 100% vrij zijn van pvc, formaldehyde, ftalaten en glycolether. Bij verbranding komen dan geen giftige stoffen vrij.

Tip 9: Is de beurswand te reinigen?

Als uw beurswand veel wordt gebruikt, zal deze ook vuil worden. Het is dan wenselijk dat deze makkelijk is te reinigen. Vraag dan ook aan de leverancier welke mogelijkheden u zelf hebt of welke mogelijkheden de leverancier u kan bieden met de gewenste beurswand.

Conclusie voor aanschaf beurswand

Zoals u ziet komt er veel kijken bij de aanschaf van een goede beurswand. Het spreekt voor zich dat een goede leverancier u ondersteunt bij de genoemde punten. Norm-Systems kan u hier goed over adviseren. Neem contact met ons op om uw ideale beurswand samen te stellen.
 

Deel deze informatie

 
 
Norm Systems

Marickenlaan 45

3648 LD WILNIS

KvK 34207534

Volg ons via:
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS
-->