Member of: CLC Vecta Next Level Display Group

Het verleiden van beursbezoekers
 

Als uw bedrijf aan een beurs gaat deelnemen dan heeft u mensen met flair nodig die het leuk vinden om mensen aan te spreken en die een kick krijgen van het verzamelen van interessante leads.
Mensen kortom die weten dat er op een beurs gescoord moet worden. Anders kunt u net zo goed thuisblijven.

Stopkracht

Op de beursvloer gaat het om stopkracht. Zet uw flair en overtuigingskracht in om bezoekers te laten stoppen. Zorg, op spontane en creatieve wijze, voor een Wow-moment.

Contact maken

Stel tijdens een kort gesprek de juiste vragen die u vooraf al honderd keer geoefend heeft op uw collega‟s en huisgenoten. Op die manier komt u er snel achter of de beursbezoeker in het gangpad een interessante prospect is voor uw bedrijf.

Probleem voorleggen

Wees voor de bezoeker een goede luisteraar en breng de bezoeker door de juiste vragen te stellen “bij een (on)bewust probleem”. Zodra men zich realiseert een probleem te hebben / iets te missen / hulp nodig te hebben, staat men open voor een oplossing. Die oplossing kan uw bedrijf bieden. Oefen dit vooraf goed met uw collega‟s, als een soort toneelstuk.

Behoefte uitspreken

Men staat pas open voor uw product of dienst als u daarmee meerwaarde creëert. De behoefte om het probleem op te lossen, moet dus eerst door de bezoeker worden uitgesproken. Luister aandachtig en stel oprecht geïnteresseerde vragen en probeer op die manier een concrete hulpvraag naar boven te brengen. Zodra dit is uitgesproken, staan ze open voor uw product of dienst.

Vind u dit allemaal behoorlijk ingewikkeld, maar staat u wel achter het concept van “ontdekken wat de bezoeker nodig heeft”?
Huur dan iemand in die van “mensen aanspreken” zijn of haar vak heeft gemaakt. Vaak scoren dit soort beursvaklui in hun eentje meer leads dan uw eigen standbemanners bij elkaar.

Bron: Stop-Contact / Viktor Luttikholt

 
 
Norm Systems

Marickenlaan 45

3648 LD WILNIS

KvK 34207534

Volg ons via:
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS
-->