Member of: CLC Vecta Next Level Display Group

Vragen of hulp nodig?

Heeft u hulp of advies nodig? Wij helpen u graag.
Bel met 023-517 32 22
of Stuur een mail ›


Vul a.u.b. uw e-mailadres in om de nieuwsbrief te ontvangen
Textiel frame, ook met LED

Dit unieke frame is zowel enkel- als dubbelzijdig inzetbaar. Het systeem is ook te gebruiken voor het vervaardigen van complete standinrichting.
Lees meer   ›

Syma stand Ambaflex

AmbaFlex is de wereldleider op het gebied van speciale transportbanden. Voor de Drinktec 2013-beurs heeft Norm-Systems de complete, tachtig vierkante meter grote stand van AmbaFlex verzorgd, van ontwerp tot realisatie en plaatsing.
Lees meer   ›

Wallup systeem

Nieuw in ons assortiment: de Wallup. Dit is een snel op te zetten standsysteem. Het principe is even snel als simpel. U plaatst het framewerk conform uw indeling. Als het framewerk staat, monteert u in een mum van tijd de behuizing (wallup) en voilà: uw stand is klaar.
Lees meer   ›

Linkwall systeem

Expand heeft een bannersysteem ontwikkeld waar u een volledige beurswand van kunt maken. Deze banners zijn naadloos te koppelen, waardoor uw stand een heuse wand lijkt te hebben. De systemen zijn in verschillende vormen te plaatsen, wat het geheel bijzonder flexibel maakt.
Lees meer   ›

Demontabele roldeurkast met bedrukking

De roldeurkast is volledig demontabel, past in elke auto en is binnen slechts twee minuten op te zetten. Gereedschap en schroeven zijn hierbij niet nodig!
Lees meer   ›

Expolinc Magnetic frame

Recentelijk hebben wij ons assortiment uitgebreid met het Expolinc Magnetic Frame. Deze robuuste banner is tijdelijk of permanent inzetbaar op de beurs of in uw gebouw.
Lees meer   ›
< Vorige   Volgende >   1   2   3

Bel mij terugNorm Systems

Emrikweg 28

2031 BT Haarlem

KvK 34207534

T. 023 - 517 32 22

F. 023 - 517 32 20

info@normsystems.nl

Volg ons via:
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS
-->